Profil

Erik Pedersen ApS er et erfarent rådgivende ingeniørfirma etableret i 1971. Gennem årene har vi løst mange forskelligartede ingeniøropgaver inden for bygge- og anlægssektoren.
I 1994 blev firmaet omdannet til et anpartsselskab. Samtidig trådte Erik Pedersens ingeniøruddannede datter, Annette Hansen og søn Allan Rosenkilde ind i firmaet.

Det er en primær målsætning for firmaet at være i front med anvendelse af avanceret og veldokumenteret teknologi og viden, at tænke alternativt, samt at have mindst en anerkendt statiker.

Alle vores medarbejdere har de relevante faglige uddannelser fra anerkendte ingeniørskoler- og universiteter. Gruppen omfatter civilingeniører, teknikumingeniører, bygningskonstruktører, energikonsulenter og tekniske assistenter.
Ledelsen er selv garant for de klassiske ingeniørdyder med enkle og økonomiske løsninger. Vi påtager os endvidere rådgivning af arkitekter, bygherrer m.fl. om bygningsstatik.

Samarbejde, kvalitet og fleksibilitet er i fokus hos os – og vi har et godt netværk af eksterne samarbejdspartnere, som vi har opbygget et tillidsfyldt forhold til igennem mange år.
Kvalitet er et nøgleord og firmaets solide erfaring er kundernes garanti for kvalitetsrådgivning.

Firmaet arbejder sammen med både mindre og større samarbejdspartnere, tegnestuer og bygherrer.
Erik Pedersen ApS er medlem af FRI (Foreningen af Rådgivende Ingeniører) og DI (Dansk Industri).